ENVÍO GRATIS - PAGO SEGURO - GARANTÍA DE DEVOLUCIÓN DE DINERO Necesitas ayuda?

Carrito de compras


Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products

por Ali Mohammad Abdo Al-Mahturi - Vendido por Dodax EU
Condición: Nuevo
76,16 €
IVA incluído - Envío GRATIS
Ali Mohammad Abdo Al-Mahturi Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products
Ali Mohammad Abdo Al-Mahturi - Technological, Chemical and Sensory Studies on some Egyptian and Yemeni Wheat Varieties Products

¿Le gusta este producto? ¡Compártalo con todo el mundo!

76,16 € incl. IVA
Solo 1 artículos disponibles Solo 1 artículos disponibles
Entrega: entre 2021-03-16 y 2021-03-18
Ventas y envío: Dodax EU

Descripción

Bakery products role an important position in human nutrition locally and globally. In wheat of the gap between production and consumption, governments use grants from different countries. In this study, four varieties wheat were used from Yemeni (varieties: Saba 1 and Bahoath 13) and two from Egypt (varieties: Masr 1 and Gemmiza 11). Where the process of authorization of varieties was carried out by 72% in conditions similar to commercial milling in Egypt which is one of the new medium hardened varieties in the Yemeni and Egyptian markets, to study their suitability for the manufacture of bread and bakery products such as pan bread and Shamy bread.

Contribuyente

Autor Ali Mohammad Abdo Al-Mahturi

Información

DUIN 19E92C3TO3N

GTIN 9786202518307

Fecha de aparición 12.05.2020

Número de páginas 244

Product type Libro de bolsillo

Dimensión 220 x 150  mm

76,16 €
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para que nuestros servicios sean más eficientes y más fáciles de usar. Por lo tanto, seleccione "Aceptar cookies". Lea nuestra Política de privacidad para obtener más información.