ENVÍO GRATIS - PAGO SEGURO - GARANTÍA DE DEVOLUCIÓN DE DINERO

¿Te gusta este producto? Si es así, compártelo con tus amigos.

Descripción

Digestive enzymes are vital for digestion and absorption of nutrients through breakdown of macromolecules such as proteins, carbohydrates and fats. Most of these digestive enzymes are hydrolases. They are secreted by various parts of the gastro intestinal tract (GI tract) as shown in Table1. Almost these macromolecules are digested through hydrolysis reactions of the enzymes within optimal pH of 6.5-7.5 except pepsin. Pepsin's optimal pH range lies between 1-2.5 (Karasov and Douglas, 2013).

Contribuyente

Autor Chanjugaa Uthayakumar

Información

DUIN 1KQO9RFGQTN

GTIN 9783659941696

Fecha de aparición 09.03.2020

Idioma Inglés

Número de páginas 52

Product type Libro de bolsillo

Dimensión 220 x 150  mm

Srilankan medical herb Phyllanthus amarus and its inhibitory effects

Chanjugaa Uthayakumar

39,51 €

Vendedor: Dodax EU

Fecha de entrega: entre miércoles, 19. agosto y viernes, 21. agosto

Condición: Nuevo

IVA incluído - Envío GRATIS
1
Agregar a la cesta Agregar a la cesta
39,51 €
IVA incluído - Envío GRATIS